Kryptokurser & kryptovaluta

Något som jag finner väldigt intressant är att handla med kryptovalutor. Detta tror jag är det stora som kommer fortsätta växa framgent. Det har på senare år tagit internt med storm och det har kommit flertal olika typer av kryptovalutor som har gjort människor världen över väldigt rika. Jag har själv investerat ett par hundralappar i ett par mindre kryptovalutor men kommer fortsätta att göra det också framöver.

Hittade även en trevlig hemsida där man kan följa värde och kryptokurser online. Där finner ni nuvarande värde och hur utveckling skett för den specifika kryptovalutan. Jag följer personligen ett par intressanta och kommer troligen köpa fler när tiden är rätt. Marknaden växer enormt och jag tror att detta är framtidens valuta. Sen gäller det att vara försiktig då det sker en del scams på marknaden då det ploppat ut tusentals olika typer av kryptovaluta. Se kryptokurser sidan där listas flera tusentals olika varianter.

Sen rekommenderar jag att alltid göra er egen undersökning av den specifika valutan innan ni agerar. Det finns väldigt mycket att tillgå från riktiga användare när det kommer till omdömen etc. Sen gäller det se allt på ett sunt sätt. Ofta de som talar positivt om en specifik kryptovaluta har troligen investerat redan i valutan och försöker därför skapa positiva nyheter för priset ska gå upp. Detta är för mig ett mycket intressant område men jag är fortfarande ny och investerar väldigt små summor nu inledningsvis.