Ugears pussel är ett roligt tidsfördriv!

Amber box från Ugears

Har ni hört talas om det senaste inom trä pussel? Nä, tänkte det. Det kallas Ugears och är det senaste hypade familjeleken som är fantastisk roligt och passar verkligen alla åldrar. Ugears har tagit marknaden med storm och blivit ett väldigt populärt tidsfördriv världen över. Nu har även ugears kommit till Sverige och sakta men säker nästlat sig in på marknaden. Fantastiskt kul tidsfördriv och hobby.

Personligen köpte jag en lite enklare varianten inledningsvis för att sedan ta mig ann lite mer utmanade varianter. Detta rekommenderar jag även er att göra om ni vill testa. Jag började med en motorcykel som jag ansåg som lagom utmanade och jag fastnade direkt för 3d-pusslet och kände, detta är något för mig! Efter ett tag kände jag att jag behärskade de lite enklare pusslen och tog mig istället ann de lite mer avancerade Ugears varianterna. Detta var verkligen en utmaning. Tillsammans med familjen spenderade vi kvällar tillsammans vid matbordet och byggde för glatta livet. Vi alla fastnade och tyckte det var riktigt kul. Verkligen helt perfekt för familjen och tillsammans så skapade vi något som vi aldrig tidigare gjort.

Vi har sedan tidigare testat enklare ”vanliga” pussel, men 3d-pussel från ugears är verkligen något helt annat. Det kan jag lova. Som sagt, vi testade lite andra varianter, det finns nämligen en hel uppsjö av olika varianter att testa. Så när du är klara med det ena pusslet så är det bara att fortsätta till nästa.

En del 3d-pussel tar en timme att göra andra varianter snackar vi flera och åter flera timmar för att få på plats. Det gäller att ha tungen rätt i mun för några koncept är inte lätta att lösa. Du behöver tänka och skulle det vara så att ni fastnar så finns det allt lösningsfilmer att kika på som återfinns på youtube. Men försök först!

Önskar ni köpa ugears så finns det numera en uppsjö återförsäljare att välja på. Välj en trygg leverantör, med brett ugears utbud. Likt leverantör jag länkar till ovan. Har beställt flertalet produkter från dem och jag har alltid blivit nöjd. Hoppas ni finner Ugears roligt, det har iallafall berikat mitt hobbyliv! Mycket nöje!